Impro for alle

åpne, Gratis Workshops, og ingen påmelding!

 Vi vil spre improglede og invitere så mange som mulig til å komme seg ut

og møte andre hyggelige mennesker. Alle er velkomne!

Våre åpne workshops er:

hver tirsdag på norsk kl 19-21

hver onsdag på engelsk 18-20

Workshopene er som regel i konsertsalen i kjelleren på Chateau Neuf, kalt ‘Betong’.

Hver uke kommer det folk på disse workshopene som aldri har prøvd impro før og en del som har litt erfaring.

For mer informasjon, sjekk disse Facebook-sidene/gruppene:

https://www.facebook.com/improneuf/

https://www.facebook.com/groups/WorkshopsMedImproNeuf/

https://www.facebook.com/groups/improneufinternational/

IMPRO FOR DEM SOM VIL LÆRE MER

Hvis du har spilt impro i omrent ett år og vil lære mer, kan du søke på nivå/level 2.

De foregår:

hver mandag på engelsk kl. 18-20

hver tirsdag på norsk kl. 19-21

SØKE

Vi har løpende opptak til nivå/level 2, så det er bare å søke. Det koster 500 kr, og du får gratis inngang til alle våre vanlige forestillinger, både på norsk og engelsk. Da kan du også få aktiv medlemskap i Det norske studentersamfund hvis du er med på nivå/level 2 eller 3, hvilket bl.a. gjør at du kan kjøpe ting billigere i baren. Her finner du søknadsskjemaene:

https://www.improneuf.no/apply-level2 for mandagsworkshopene på engelsk

https://www.improneuf.no/opptak-niva2 for tirsdagsworkshopene på norsk

SPILLE

Alle som har lyst til å spille i showene våre kan stifte egen gruppe og søke om spilletid, selv uten å være med i nivå/level 2 eller 3. De som har mer erfaring får likevel oftere spille, fordi det sikrer kvalitet på showene våre.

Her finner du søknadsskjemaene:

https://forms.gle/PvVcgHG8AYYqJ4mg7 for onsdagsshowene på engelsk

https://forms.gle/vjs4UTt5LXukkU7R9 for fredagsshowene på norsk

holde WORKSHOPS

Hvis du går på nivå/level 2 og har lyst til å lede en av de åpne workshopene på tirsdager eller onsdager er det bare å ta kontakt med Elin Arntzen (tirsdagsworkshoper på norsk) eller Thomas Christoffersen (onsdagsworkshoper på engelsk) på Facebook eller ved å skrive en mail til improneuflovesyou@gmail.com.

IMPRO FOR VIDEREKOMNE

For de mest erfarne har vi nivå/level 3:

hver mandag kl. 18-20

SØKE

Vi har opptak til nivå/level 3 i begynnelsen av hvert semester. Det koster 500 kr, og du får gratis inngang til alle våre vanlige forestillinger, både på norsk og engelsk. Da kan du også få aktiv medlemskap i Det norske studentersamfund hvis du er med på nivå/level 2 eller 3, hvilket bl.a. gjør at du kan kjøpe ting billigere i baren. Her finner du søknadsskjemaet:

https://forms.gle/xeKZTNyfkSgf1JTW7

SPILLE

Går du på nivå/level 3 kan du bli med i gruppa som spiller de siste 20 minuttene i hvert fredagsshow og du kan bli sendt på eksterne oppdrag som Impro Neufs ansikt utad. Hvis du har en improgruppe og ønsker å spille på onsdags- eller fredagsshowene våre, finner du søknadsskjemaet her:

https://forms.gle/PvVcgHG8AYYqJ4mg7 for onsdagsshowene på engelsk

https://forms.gle/vjs4UTt5LXukkU7R9 for fredagsshowene på norsk

Holde WORKSHOPS

Hvis du går på nivå/level 3 og har lyst til å lede en av de åpne workshopene på tirsdager eller onsdager eller workshops på nivå/level 2, er det bare å ta kontakt med Annika Ha (nivå/level 2 på norsk), Petter Holstad Wright (nivå/level 2 på engelsk), Elin Arntzen (åpne tirsdagsworkshoper på norsk) eller Thomas Christoffersen (åpne onsdagsworkshoper på engelsk) på Facebook eller ved å skrive en mail til improneuflovesyou@gmail.com.

impro for Musikalelskere

Hvis du har lyst til å lære å improvisere frem sanger, rap og/eller dikt på scenen, kan du bli med på gratis workshops fire lørdager i semesteret. Høsten 2019 er workshopene:

lørdag 31. august kl. 12.30-16.30

lørdag 21. september kl. 12.30-16.30

lørdag 19. oktober kl. 12.30-16.30

lørdag 23. november kl. 12.30-16.30 (OBS! Koster 100 kr)

SØKE

Alle kan bli med i miljøet for impromusikal i Impro Neuf. Du finner mer informasjon i Facebook-gruppa Musikal Impro Neuf. Har du spørsmål, kan du sende en Messenger-melding til organisatorene Harald Wille Jordheim og/eller Annika Ha.

SPILLE

Hvis du har en improgruppe og ønsker å spille et musikalsett på onsdags- eller fredagsshowene våre, finner du søknadsskjemaet her. Dere må selv avtale med en musiker og rigge opp og ned instrumentet. Impro Neuf har et keyboard som dere kan låne til bruk i våre show på Chateau Neuf.

https://forms.gle/PvVcgHG8AYYqJ4mg7 for onsdagsshowene på engelsk

https://forms.gle/vjs4UTt5LXukkU7R9 for fredagsshowene på norsk

Holde WORKSHOPS

Hvis du har lyst til å lede en av de åpne lørdagsworkshopene neste semester, er det bare å ta kontakt med Annika Ha på Messenger eller skrive en mail til improneuflovesyou@gmail.com.